sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Hippavarpaat

Kävipä niin, että joulunvieton humussa meikkipussi (ja lähes kaikki muukin mukaan pakattu omaisuus) jäi vanhoille kotikonnuille. Lahjat sentään muistettiin ottaa mukaan. Olenkin nyt joulupäivästä saakka kärvistellyt ilman meikkejä. Ei sillä, että lomalöpsyillessä olisin meikkiä hirveästi kaivannut, mutta muutaman kerran olisin mielelläni naamaani paklannut. (Jepjep, olin se tyyppi, joka meikittä ja tukka länässä kiisi eilen joulualessa. Terveisiä vaan kaikille tyylikkäille kanssashoppaajille!)

Kynsilakkavalikoimista löytyi L’Oréalin korallinpinkkiä ja halppisglitteriä.
Koska muita meikkejä ei nyt ole, kaivoin esiin kynsilakkavarastoni. Käsien kynsiä en jaksa lakkailla kovin usein, sillä niistä lakka kuluu kovin nopeasti. Varpaat sen sijaan saavat lakkaa pintaansa useammin ja varpaiden kanssa rohkenen kokeilemaan vähän hurjempiakin värileikkejä. Varpaankynteni ovat vain minua varten. Olen ehkä vähän pölhö, mutta hihittelen sille, että kaiken konservatiivisen ja neutraalin vaatetuksen alta löytyy turkoosia kynsilakkaa.

Uuden vuoden överit hippakynnet
Koska naamani tila on mitä on, kompensoin tilannetta övereillä barbiepinkeillä glittervarpaankynsillä. Näillä kelpaa juhlistaa vuodenvaihdetta. Niitä on myös huippua tuijotella, kun ensi vuonnakin arkiseen aamusuihkuun pitää raahautua vähän liian aikaisin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti