sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Halloweenhilloa

Halloweenin vietto tänä viikonloppuna jäi aika vähäiseksi. Teinpähän kuitenkin teemaan sopivaa hilloa, jota aiomme kohta mupeltaa halloumhampurilaisten kanssa. Tässäpä siis paholaisen hillon ohje. Alkuperäinen resepti on Kotikokista, mutta tulisuuden ystävänä lisäsin reseptiin reilun tujauksen chiliä. Ujomman chilin ystävän kannattaa varmasti tehdä hillo alkuperäisen reseptin mukaan.


Paholaisen hillo

1 punainen paprika
1 pienehkö sipuli
2 punaista chilipalkoa
2 valkosipulin kynttä
2 tl chlitahnaa
1 tölkki tomaattimurskaa (chilillä maustettua) (375 g)
1 rkl etikkaa
1 dl hillosokeria
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa paprika ja sipuli pieniksi kuutioiksi. Halkaise chilit ja poista niistä siemenet, pilko pieniksi kuutioiksi. Laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä hiljalleen, kunnes seos paksunee. Tarjoile esim. hampurilaisen välissä.

Alkuperäinen resepti Hillda, kotikokki.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti